Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@23:59:56 GMT

تهران| پاسکاری غیراصولی اداره کل نوسازی مدارس در رفع محرومیت‌ها+فیلم

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۵۵۶۶۷

تهران| پاسکاری غیراصولی اداره کل نوسازی مدارس در رفع محرومیت‌ها+فیلم

‍‍‍‍‍‍

معضل مدارس فرسوده در کنار کمبود سرانه آموزشی در شهرستان شهریار با وجود هشدارهای بسیار همچنان بی‌توجه باقی مانده تا جایی که برخی مسئولان تهدیدات ناشی از آن را به نوعی آبستن پلاسکوی دیگری می‌دانند. ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهریار، این روزها که مدارس به نوعی در خواب تابستانی هستند و خالی از جنب و جوش دانش‌آموزان و رفت و آمدهای والدین انگار برخی مسئولان نیز در خوابی طولانی فرو رفته‌اند یا شاید هم خود را به خواب زده‌اند تا مبادا بار مشکلات بر وجدان‌شان سنگینی ‌کند و این موضوع در شهرستان شهریار با جمعیت دانش‌آموزی 164 هزار نفری به نوعی مشهودتر است و دیگر حنای مسئولان برای مردم رنگی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان شهریار فاصله کمی با پایتخت دارد و شاید جز نزدیک‌ترین شهرستان‌های همجوار با پایتخت باشد اما در بسیاری از نیازها شاید کمترین بهره را از این همجواری دریافت کرده و شاید یکی از مواردی که این موضوعات و مشکلات را تداوم می‌بخشد بحث سرانه آموزشی باشد که به جهت گستردگی گاهی اوقات شهرستان‌ها به فراموشی سپرده می‌شوند و سبب شده در برخی موارد دانش‌آموزان برای تحصیل کیلومترها پیاده‌روی کنند.

اما متأسفانه مشکلات آموزشی شهریار بدین جا ختم نشده و در کنار کمبود سرانه آموزشی که وجود دارد معضل مدارس فرسوده نیز نمک بر روی زخم است. تعداد مدارس فرسوده در شهریار کم نیست همچنان که علی ذبیحی رئیس سابق آموزش پرورش شهرستان شهریار نیز در سخنرانی پیش از خطبه خود در اردیبهشت‌ماه 96 اظهار داشت: در شهرستان شهریار 82  مدرسه تخریبی وجود دارد که نباید دانش‌آموزان در آن حضور پیدا کند اما به دلیل معیوب بودن زیرساخت‌های آموزشی همچنان به اجبار در حال استفاده از این مدارس هستیم که به نوعی آبستن پلاسکوی دیگری هستند.

بیشتر بخوانید:

http://http://tn.ai/1719618

اما این روند همچنان ادامه داشت تا اینکه مجید پارسا رئیس آموزش و پرورش فعلی شهرستان شهریار نیز در همایش تجلیل از معلمان نمونه این شهرستان با اشاره به اینکه شهریار با 164  هزار دانش‌آموزش بزرگ‌ترین منطقه آموزشی کشور است گفت: در شهریار 70 مدرسه در حال تخریب است که مسئولان باید برای این موضوع چاره‌اندیشی کنند.

امروز این مشکلات غیر قابل کتمان است و با وجود هشدارهای مسئولان نه تنها هیچ‌ چاره‌ای برای آن اندیشیده نشده بلکه خطر بروز تهدیدات را دوچندان ساخته است.

مشکلات متعدد در زمینه کمبود فضای اموزشی در شهرستان شهریار از یک‌سو و تعداد بالای پروژه‌های نیمه کاره آموزشی از سوی دیگر ما را بر آن داشت تا در آستانه سال تحصیلی جدید به سراغ 2 پروژه آموزشی نیمه کاره رفته و پای دغدغه‌های مردم بنشینیم تا شاید زبان گویای آن‌ها به مسئولان باشیم.

گزارش از حمید تات

انتهای پیام/م

R7840/P1486/S6,60/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۵۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان