Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش شهرستان شهریار گفت:‌ در شهرستان شهریار ۸۲ مدرسه تخریبی وجود دارد که نباید دانش‌آموزان در آن حضور پیدا کند اما به دلیل معیوب بودن زیرساخت‌های آموزشی همچنان به اجبار در حال استفاده از این مدارس هستیم که به نوعی آبستن پلاسکو هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهریار، علی ذبیحی ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه این هفته شهریار اظهار داشت: رسالت و جایگاه علم زدودن ناپاکی‌ها و آلودگی‌ و پیشرفت دانش بشر است، ‌هر که علم می‌آموزد زکات آن را باید بدهد که آموختن آن به دیگران است که این رسالتی است که بر دوش معلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اسلام و آموزه‌های دینی، نقش و جایگاه رفیعی را برای علم و آموزگار تعیین کرده است، و باید گفت آنچه که امروز نقش معلم را به چالش می‌کشد حرکت بسیاری از ارزش‌ها به سمت و سوی مادّی است؛ امری که سبب دور از علم و ارزش‌های علمی می‌شود؛ چرا که دنیای غرب به دنبال این است که به انسجام فرهنگی ایران خلل وارد سازد.

رئیس آموزش و پرورش شهریار گفت: امروز شبکه‌های مجازی تا حد بسیاری توانسته‌اند نقش تعلیم و تربیت را با مشکل مواجه کنند، و هر که در این میان مقابله با این موضوع را در رأس امور خود نگذارد به نوعی به این جریان کمک کرده است.

ذبیحی با اشاره به اینکه شهرستان شهریار تناسب مناسبی با ساخت مدارس همطراز با مهاجرت‌ها ندارد، تصریح کرد: در شهرستان شهریار 82 مدرسه تخریبی وجود دارد که نباید دانش‌آموزان در آن حضور پیدا کند؛ اما به دلیل معیوب بودن زیرساخت‌های آموزشی همچنان به اجبار در حال استفاده از این مدارس هستیم که به نوعی آبستن پلاسکو و ... است.

وی در ادامه اظهار داشت: امروز 23 پروژه در دست احداث داریم؛ اما با نیازهای منطقه همطراز نیست و در کلامی دیگر این را باید عنوان کنیم که تنها متولی این امر، آموزش و پرورش نیست، بنابراین لازم است که متولیان ساخت و ساز در شهرستان نگاه ویژه‌تری به رعایت سرانه‌های آموزشی داشته باشند و اگر توجه نشود در آینده با تهدیداتی در خصوص زیرساخت‌ها روبرو می‌شویم.

رئیس آموزش و پرورش شهریار بیان کرد: امروز بخش عمده‌ای از تکالیف ما را ساختمان‌سازی و مدرسه‌سازی و ... گرفته و تا حدودی رسالت اصلی‌مان را با خلل روبه‌رو کرده است، و رعایت تحول در آموزش نیازمند بسترهایی است که همه باید برای پیشبرد آن همراه ما باشند.

ذبیحی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: حوزه تعلیم و تربیت بسیار وسیع است و ما فرهنگیان تمام تلاشمان را داریم که زمینه‌های حضور سیاسی و اجتماعی پرشور مردم را در تمام عرصه فراهم کنیم، و پیگیری به سرانجام رساندن خواسته‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه آموزش و پرورش شهرستان شهریار توجه ویژه‌ای به بهبود وضعیت زیرساخت‌های آموزشی دارد و امیدوار است که با همراهی عموم مردم و مسئولان شهرستان این مهّم را به سر منزل مقصود برسانیم.

انتهای پیام/

R7840/P41362/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند